Followers

Saturday, March 4, 2017

March 4, 2017


Beli? Kenapa beli? Sembur tester saja!

(Siapa pernah buat macam ni? Baik mengaku!)








10 comments:

  1. Nampak line clear baru sy buat. haha. sembur satu badan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah! Biasa buat le tu! huhuhu

      Delete
  2. Dulu ye uncle tapi bukan sembur satu badan, sekadar nak test bau je.. tapi sekarang, kalau ada yang nak sembur free dekat saya, awal-awal saya dah tolak sebab la ni setia pada yang satu (minyak wangilah) hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaahhhhh... ini mesti minyak wangi mahal beratos2 ni...!

      Delete
  3. masa belajar dulu, lepas dah solat kat mall masuk watsons atau guardian , sebab nak pakai bedak , lipstik siap eye shadow. hahaha. nakal btol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keluar dari watson... semua nampak macam model! Pandai-pandai!

      Delete
  4. Ada juga buat klu jenjalan lalu area mcm tu.. tp muka maintain mcm2 ala2 nak test la.. klu sesuai beli konon hehee :D

    ReplyDelete