Followers

Friday, September 9, 2016

September 9, 2016


AMARAN! Jangan tiru aksi merbahaya ini…!

Mula‐mula uncle potong kepala uncle. Letak kepala dalam balang kaca. Keluarkan kamera dan selfie…!


(Okey, okey… uncle tipu… Nak berangan jadi ahli silap mata pun tak boleh!)





14 comments:

  1. Wakakaka...mcm ni pun bleh eh uncle

    ReplyDelete
  2. Rasa-rasanya uncle dah masuk air kot...kikiki

    ReplyDelete
  3. woohoo..terkejut tengok kepala dalam balang.

    ReplyDelete
  4. uncle berangan nak jadi magician yer..? hih hihh
    boleh uncle, tapi cuma dalam mimpi jer laa.. kahh kahh
    btw.. jom ke blog yusrina, kerana ada entry terbaru, bakal menemui uncle..
    kali ini kita bersama kumpulan Quiet Riot dari U.S.

    jom uncle kita pakat redah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mimpi lebih baik dari berangan, kan? hehehe

      Jom!

      Delete
  5. Wahhh.... kena belajar ilmu ni... boleh menyelam guna tu tak uncle huhu :D

    ReplyDelete