Followers

Tuesday, August 9, 2016

August 9, 2016


Ada berjuta kereta dalam Malaysia ini… Kenapa kau 'tembak' kereta aku? 

&%!*$# (Mencarut dalam hati…)






16 comments:

  1. hahaha...
    itu yang berkonan di hati...

    ReplyDelete
  2. He he nie mesti kete uncle bersih sangat die jelos tu :)

    ReplyDelete
  3. Uncle.. tu kira ok lagi.. kereta saya pernah diludah dari atas, entah dari tingkat berapa pun tak tahu. Langsung takde kesedaran sivik.. huhuhu.. geram + marah dibuatnya.

    ReplyDelete
  4. Ahh, ingatkan kena peluru pistol...

    ReplyDelete
  5. haah haah haah haaah!! nak tergelak pulak bila baca entry uncle hari ni.. burung tu sayang kat uncle le tu namanya.. beliau dah calit tanda sikit kat kereta uncle tu, tanda salam persahabatan gitu... hehehe

    ReplyDelete
  6. ni sama ke dgn kes tembak dkt trafic light setapak tu?

    ReplyDelete