Followers

Monday, August 8, 2016

August 8, 2016


Uncle pantang betul dengan orang yang letak kerusi untuk 'cop' parkir…!
…alang-alang baik letak sekali dengan meja, almari dan mesin basuh…! 

#Bengang





14 comments:

  1. Aa betul tu uncle..sy pun bengang gak klu ada yg cop siap letak pasu bunga pun ada..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha… pasu pon sanggop angkat kan?

      Delete
  2. Dia baru lepas polish kerusi tu uncle.. nak cat bagi cantik balik tu yang dia jemur tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersangka baik nya…. anak sapa la ni….

      Delete
  3. Ada yang siap letak pasu bunga kira mcm buat mini garden sekali sbb nak cop parking ni uncle huhu... :D :D

    ReplyDelete
  4. betul tu uncle... mana aci kan main cop-cop ni.. sape cepat dia laa yang patut dapat parkir tu.. ini main letak kerusi jer dia reti.. agak-agak laa sikit kan uncle.. lagi baik kalau dia letak bini dia ke, tak pun letak mak tiri dia ke, atau nak lagi best.. letak jer ketua kampung dia kat situ.. biar terpacak tunggu kat parkir.. hehe hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. krtua kampong? huhuhuhu… makan dalam tu!

      Delete
  5. alamak lupa lak pulak yusrina nak inform tadi..

    ada entry terbaru dekat blog yusrina laa uncle..

    jom layan sweet charity dan ramli sarip (papa rock).. ayuh uncle ke blog yusrina sekaram.. huhuh

    ReplyDelete