Followers

Thursday, August 4, 2016

August 4, 2016


Pada bulan Februari tahun ini uncle sudah menulis tentang ini… (Klik SINI untuk baca)

aduh, geramnya rasa..!!!





12 comments:

  1. cuba abang ambik letak tengah jalan, tengok apa diorang rasa pula hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini pokitik balas membalas ni…. hehehe

      Delete
  2. pasang hidden camera kat tutup tu uncle...mana tau nampak muka pesalah..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha! nak kena belu cctv la pulak! adoi!

      Delete
  3. Pada bulan Februari tahun ini saya dah komen tentang ini. Boleh klik dekat link kat atas tu.. kihkihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha! Aiza la pemangkin semangat uncle! gimifai!

      Delete
  4. Geram jugak kan.. Semalam yusrina taip panjang2 tapi tak keluar pun kat sini.. So hari ni taip pendek jer la..
    Memang geram sangat ni.. Huhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Ye ke? Takde yang pending pon? adoi la!

      Ok ok… yang ni keluar! hehehe!

      Delete