Followers

Saturday, August 27, 2016

August 27, 2016


Hamboi?! Syampu 'si dia' lebih hebat dari syampu uncle..?! 

Ini yang rasa tercabar, ni..!





10 comments:

  1. Smlm baru beli shampoo si dia tu..tp mahal gilos laa..nak tak nak kena gak beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe… memang mahal jugak kan? huhuhu

      Delete
  2. Uncle pun bole try juga shampoo tu.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish ish ish… kutu uncle jenis spisis lain…

      Eh? hahaha!

      Delete
  3. syampu apa lagi..? tak payah syampu la uncle.. rambut uncle dah cantik tu.. panjang mengurai.. tak usah lahh!! hihhih

    btw.. entry terkini di blog yusrina, bersama kumpulan Gamma dengan lagu Kembang Terhalang.. jom uncle kita ke blog sekarang!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rambot unclce macam pontianak je… hahaha

      okeh!

      Delete
  4. Bayangkan jadi lembut selembut bulu kucing bila guna syampoo tu.. ekekeke..

    ReplyDelete
  5. Mgm nak try je sesekali lah... mahal tu mesti lagi bagus dari yg biasa2 kot... :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish, takpe la… uncle pon rembat syampu aunty je… hahahaha

      Delete