Followers

Tuesday, August 2, 2016

August 2, 2016


Apa maksud 'kenderaan ringan' sebenarnya? Basikal…?

Tak mungkin motosikal dan kereta termasuk dalam kategori 'kenderaan ringan'… Cubalah angkat tengok? Boleh tak?





10 comments:

  1. sama juga la dengan ungkapan makanan ringan.. wahai uncle ku sayang..

    contoh makanan ringan (fast food) seperti KFC dan McDonalds, bukankah hidangan sebegitu adalah dari kategori makanan berat jugak kan.. ala-ala macam makan nasi campur di kedai mamak gitu... hehe

    jadi... kenderaan ringan pun.. samalah jugak.. boleh digunapakai bagi jenis kereta dan motosikal... kecuali lori, bas serta keretapi dan juga kereta kebal... huhuhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak! Detailnya penerangan!

      hahaha! TQTQTQ

      Delete
  2. Jap nak cuba angkat.. Iyaaahhh...

    ReplyDelete
  3. Mcm jenis makanan ringan jugak la tu hahaa... :D

    ReplyDelete
  4. Bagus uncle.. well done.. jumpa jugak uncle dengan signboard tu. Lepas ni cari signboard untuk kenderaan berat pulak ye.. ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. banya la pulak keje uncle nak cari… huhuhuh

      Delete