Followers

Monday, August 1, 2016

August 1, 2016


Eh? Kenapa uncle tak boleh duduk di sini pula? 

Tuuu, tu tu… kan gambar orang berperut boroi, tu, kan?





10 comments:

  1. alaa.. perut uncle dgn yg kat dalam gambar tu nampak cam lebih kurang jer.. hihh hihh.. tapi perut uncle kempis sikit.. kihh kihh.. jangan marah uncle.. yusrina gurau jer.. haah haah

    ReplyDelete
    Replies
    1. perut penuh kueh raya ni…! musim open house! hahhaa

      Delete
  2. Perut uncle tak cukup boroi tu..:)-

    ReplyDelete
  3. seat tu reserved utk org boroi yg botak je... uncle kena cukur rambut tu dulu baru boleh duduk situ... :D :D

    ReplyDelete
  4. tengah bayangkan uncle duduk dekat seat 'boroi' tu.. ;)

    ReplyDelete