Followers

Sunday, July 31, 2016

July 31, 2016


"Sekali‐sekala tidak menulis apa‐apa itu lebih baik dari menulis apa‐apa…"

(Okey‐okey! Uncle mengaku! Uncle tak ada idea nak tulis apa hari ini...!!!)





12 comments:

  1. itu pun tulis jugak kan.. haah haah haah jangan nak membongak uncle.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe…. kira tulis la jugak kan? hahah

      Delete
  2. Itulah uncle, Mrs. A pun tak tahu nak tulis apa hiks!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe… ada masa masa kita jadi jem, kan?

      Delete
  3. hahahaha...ini pun dah jadik entry dah ni uncle...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde benda nak tulis pon… gambar selfie naik!

      hahaha

      Delete
  4. Tak tau nak tulis apa pun jadi ayat menulis jugak tu hahaa... :D

    ReplyDelete
  5. Ok ok.. saya mengaku dah lama tak singgah blog uncle.. ;)
    Ni tengah buat marathon tengok entry lama uncle.. ;)

    ReplyDelete