Followers

Thursday, July 28, 2016

July 28, 2016


Uncle tabik spring dengan 'bang guard' ni. Tolong kawal lalu lintas, tolong orang tua melintas jalan, hinggakan tolong tolak kerusi roda pun dia buat! Yang paling salut, semuanya dia buat dengan senyuman!

(Malangnya orang seperti ini semakin pupus di bumi Malaysia. Huhuhu…)

LOKASI : Hospital Ampang.





10 comments:

  1. Yusrina Suka sangat dgn blog Uncle ni.. Lawak kelakar yg penuh dgn satira sindiran sinis, sape makan cili dia yg rasa pedas kan.. Disamping itu yg paling best nya, hari Hari dpt tengok muka Uncle yg macho tu.. He he he.. Bye Uncle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macho? Hahaha… blushing nih!

      TQ rina!

      Delete
  2. Mengimbau kembali kenangan pahit manis bila tengok tempat ni... http://dontlook4trouble.blogspot.my/2012/12/welcome-sharifah-mikhaila-sofea.html

    ReplyDelete
  3. Btol tu uncle...sekarang ni ssh daa nak jumpa org lagu ni..kalau ada pon tak berapa nak ramai..mcm uncle cakap laa daah senakin pupus daa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pupus… macam dinasor! huhuhu

      Delete
  4. Betul tu... banyak pahala dia... subhanallah...

    ReplyDelete
  5. Kalau dapat yang baik.. Alhamdulillah memudahkan urusan berkaitan.
    Moga 'bang guard' tersebut sihat dalam menjalani rutin harian beliau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnnnn….! (tadah tangan ke langit)

      Delete