Followers

Saturday, May 21, 2016

May 21, 2016


Okey. Sumpah tak faham apa maksud papan tanda ini…

Ada yang boleh bantu..?



#SumpahTakFaham





12 comments:

  1. jangan parking kalau tak di tunda kot maksudnya uncle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg tu masuk akal… tapi tang belon tu yg tak faham tu?

      :D

      Delete
  2. Replies
    1. Belon parking? Tu yg pertama kali dengar tu, daus!

      Delete
  3. Kalau nak parking pastikan kena ikat belon gas kat bumper depan kete hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah! Macam nak buat eksperiment la pulak? hehe

      Delete
  4. Sesiapa parking kat situ, kena tarik dengan belon udara..

    ReplyDelete
  5. jangan park sat ni kena terbang...kih kih

    ReplyDelete