Followers

Wednesday, April 6, 2016

April 6, 2016


Beberapa tahun dahulu, sesiapa yang menggunakan Iomega Zip Drive ni memang dianggap juara! Boleh menyimpan data sehingga 100 MB! ~ Heh!

…namun sekarang sudah ditelan zaman.
 (Termasuk orang tua yang di hadapan tu. Huhuhu!)





16 comments:

  1. Ditelan zaman tapi nampak kekal mudersss.... takpe!

    ReplyDelete
  2. Tapi yang depan tue ramai pulak yang memerhati.. Berkenan kot

    Ok bye

    ReplyDelete
  3. Dulu cantik tersusun je kat tepi pc.. sekarang sayangnye saya pergi buang, dah takde kenangan dengan disket macam tu uncle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal… belom kira floppy disk tu lagi… heheh

      Delete
  4. Itu sangat Rare Unlce... Uncle pun apa kurangnya.. Rare jugak hehhehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak mengenakan uncle la ni… huhuhu

      Delete
  5. Dengar 100mb pun dah nak tergelak dah huhu... adehh.. zaman berubah kan.. :D

    ReplyDelete
  6. Uncle juara.. Saya langsung tak tahu menahu pasal produk tu..

    ReplyDelete