Followers

Saturday, April 30, 2016

April 30, 2016


Persoalannya, kalau uncle beli seluar dalam Superman ni… 

...nak pakai di dalam atau di luar? Huhuhu…!




8 comments:

  1. uncle please jangan pakai kat luar k.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehehhe… baik lah… uncle tahu. Hodoh! haha

      Delete
  2. Klu ikut superman dulu mmg pakai kat luar tapi yg baru ni dah pandai pakai kat dalam... klu org lama kena ikut superman yg lama tu... pakai kat luar ehehee... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan orang lama… OTAI… hehehe

      Delete
  3. Lagi mahu tanya....

    Tak payah pakai. Simpan buat koleksi, tgu 50 tahun maybe leh jual mahal sikit, sebab rare item.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh jual kat eBay! Sura masyuukkk!

      Delete
  4. Kalau warna hitam, pakailah kat dalam. Kalau warna merah, pakai kat luar. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh? ada colour code pulao?

      mana tau ni?

      Delete