Followers

Saturday, April 16, 2016

April 16, 2016


Guest #76



Muka hero mana yang lebih ketat…? 
Ehem…. Adi Putra pun nak cuba #UncleGedekStyle, tahu!



(Alhamdulillah, tahun ini uncle berpeluang lagi sertai acara "MDeC Sepetang Bersama Blogger 2016" di Hotel Grand Campbell, Kuala Lumpur. Tahniah penganjur! Tahniah penaja! Tahniah AJK! Tahniah kawan-kawan!)






22 comments:

  1. Tak sabar nak tgk bidiooo uncle tuu..

    -ainie-
    mrspuex.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Bideo tu belom buat!

      Delete
    2. saya pun ada juge dalam bidio..tu pun kalau uncle x cut la..hihi

      Delete
    3. Bidio tu belom edit lagi… maklomlah, orang tua, banyak hal lain… hehehe!

      Delete
  2. Wuhuuu... gituuu...
    Adi putra ikut #unclegedekstyle..

    takleh lawan nihhhh! πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

    ReplyDelete
  3. Jumpa uncle gedek tadi...siap sempat..selfie....www.keladionline.com....insyallah jumpa tahun depan jika ada lagi...hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah! Tahon depan kita borang lebih panjang!

      Delete
  4. Replies
    1. Alalala! Gambar kamu tu simpan untok bideo! haha

      Delete
  5. hehe konfirm uncle gedek lebih ketat

    ReplyDelete
  6. perghhh... kompius mana satu hero malaya, hehehe

    ReplyDelete
  7. Uncle lagi kacak dari Adi Putra.. :)

    ReplyDelete
  8. Adp Putra pun tak leh lawan keseriusan uncle gedek hehee.. :D

    ReplyDelete
  9. Uncle dah la popular.. Bertambah-tambah popular lagi..

    ReplyDelete