Followers

Thursday, March 31, 2016

March 31, 2016


Cadangnya nak rakam gambar cili yang macam tanduk tu… Tak sangka ada pantulan cahaya di kaca mata. Sekali pandang nampak macam jin pun ada..!!!

Uncle pula yang naik seram..!!! Baahaha (Gelak jin)





20 comments:

  1. HIHIHI....http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tapi perangai takde macam jin kan? hehehe

      Delete
  3. side efek yang betol lah tu. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan betol… tapi hampir betol! haha

      Delete
  4. wah...mata hijau..sampai mata putih pun jadi hijau tu...heheh

    ReplyDelete
  5. owh.. inilah dia watak asal HULK tu ye.. orang Malaysia rupanya.. hehehe..


    psstt: Uncle.. entry uncle yang lepas ada gambar mengenai EPAL dan APEL..
    kat sini link mengenai APEL.

    http://aizamia3.blogspot.my/2016/04/karnival-pendidikan-tinggi-negara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la… hulk tu nama penuhnya ahmad hulk! Melayu!

      Oooo… EPAL hari tu eh… okey okey… nanti uncle jengok

      Delete
  6. Adoiii haiii...jin pakai toncet ko yer...

    ReplyDelete
  7. Hahahaa... boleh jadi poster mcm movie hollywood tu uncle... :D

    ReplyDelete
  8. Mcm pelakon tambahan cite hell boy..kiki

    ReplyDelete
  9. siapa makan cili dia yg rasa jin nya! hahaha

    ReplyDelete