Followers

Friday, March 25, 2016

March 25, 2016


Selamat hari lahir yang ke 47 untuk ku…

(Orang tua pakai topi hari lahir D.I.Y. dari kertas akhbar terpakai sudahlah...)






34 comments:

  1. Wahhhh 47 dah uncle?? Wish kat sini je laa.... Selamat Hari Lahir uncle ! Semoga terusssss maju ~~~ panjang umur dan stay ensem... ehhh... kbai ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu Sha! tapi tang stay ensem tu yg tak boleh tido malam tu! hehehe

      Delete
  2. selamat hari lahir uncle gedek

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Jutaan tengkiu wa! Bila nak terserempak lagi ni?

      Delete
  4. Happy Bday Uncle..Semoga pjgn umur, murah rezeki,sihat selalu & slmt dr sgala2nya..Amin..Ok la janji ado...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengkiu ni3za! Betol. janji ado! haha

      Delete
  5. Ahhaha... Pape pon slmt hari lahir laa uncle deh..

    ReplyDelete
  6. Selamat hari Lahir uncle..
    semoga semua doa dan impian uncle akan menjadik kenyataan. amin~

    ReplyDelete
  7. happy birthday uncle. semoga murah rezeki, sihat selalu dan bahagia je :D

    ReplyDelete
  8. happy birthday uncle....semoga murah rezeki dan happy selalu!

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday uncle... semoga sentiasa sihat, ceria dan diberkati kehidupan sekeluarga... aamiin ya Rabbalalaamiin... :) :)

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir uncle.. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  11. Happy (belated) birthday, Uncle Gedek! Semoga dilimpahi rezeki yang baik dan kerahmatan dunia dan akhirat.

    p/s PSA Reuse, Reduce dan Recycle itu sangat ampuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jutaan Terima kaseh Snuze!

      (Sila sokong kitar semula… :)

      Delete
  12. HAPPY BELATED BIRTHDAY UNCLE.. nanti Zaza belanja uncle makan kek kat Tesco Ampang ya.. hehehe
    alalalala.. comelnya topi DIY Uncle.. mcm Uncle jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru je tadi uncle ada kat tesko ampang… hehehe

      Tengkiu veri much!

      Delete