Followers

Monday, March 21, 2016

March 21, 2016


Nasi bajet sudah banyak ditemui… Kini burger bajet. 

Selepas ini…?


(…ini semua mencerminkan keadaaan ekonomi negara kita sekarang…)






20 comments:

  1. kire burger takde sauyr ke bajet nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha… entah la.. uncle belom cuba!

      Delete
  2. bajet2 pun kalau boleh bila makan nak la rasa kenyang..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la sampai tak kenyang! hehehe

      Delete
  3. Betul tu dalam keadaan ekonomi sekarang banyak benda kena bajet.
    Tapi tolong jangan bajet lawa sudah mngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
  4. burger bajet pun ada dah...lepas ni apa pula yang bajet ye?

    ReplyDelete
  5. Wahh murah tu... negara kita ni semua dah nak tahap bajet ni huhu...

    ReplyDelete
  6. lepas ni..

    uncle bajet hensem..^^
    larikkkk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. khi khi khi…! yg tu memang uncle selalu buat! hahaha

      Delete
  7. betol! setuju sgt dgn n3 uncle nih.
    bagus jugak byk kedai2 bajet camni.. dpt lah berjimat sket. harap2 kualiti barang jualan di tahap yg baik jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan di kurangkan kualiti sudah, kan?

      Delete
  8. Jangan daging burger dibelah dua sudahlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu selalu yg jual time game kat stadium! hehehe

      Delete
  9. rakyat dah miskin.. makan pun semua makanan bajet.. phuiii

    ReplyDelete