Followers

Thursday, March 10, 2016

March 10, 2016


Ini baru betul… Dari menconteng atau tampal dengan iklan haram, bukankah baik hias dengan barangan terpakai macam ni…! Tahniah..!

(Kalau gantung pisang atau langsat, lagi bagus! Selalulah uncle lalu sini… Baahaha…!) 







6 comments:

  1. Pasti kawasan sekitar tu bersih berbanding tempat yang biasa kita lihat kan uncle.. ;)
    Sebab dia tahu uncle nak lalu hari-hari dekat situ, itu yang dorang tak nak gantung pisang.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedekahlah… kan dapat pahala?

      hahaha

      Delete
  2. Assalamualaikum Uncle,

    Kat mana ni,
    Kalau gantung pisang dengan langsat atau rambutan ke,
    Kakmah pu akan selalu datang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan berebut dengan uncle sudah! hahaha!

      Delete
  3. Lagi best kalau gantung during Musang King..

    ReplyDelete