Followers

Monday, February 22, 2016

February 22, 2016


"Melepaskan lelah…"

(Selepas melihat situasi ini, uncle bertekad tak mahu merungut lagi betapa susahnya mencari rezeki…)





11 comments:

  1. lagi baik uncle tolong dia sekali. hehe.. belanja makan ke.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. belanja? Ni uncle dah belanja gambar satu?

      haha

      Delete
  2. Replies
    1. good idea lah… nanti next time kalau ada peluang

      Delete
  3. Kita susah, ada lagi orang yang lebih susah...inilah hakikat kehidupan...

    ReplyDelete
  4. Betul.. kalau takde kerja, baik buat kerja macam tu, dari Bangla datang sapu kerja tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengar orang bangladesh nak datang beramai2 ni jadi ke?

      huhuhu

      Delete
  5. Selalu ingatkan diri.. masih ada yang lagi susah dari kita.

    ReplyDelete