Followers

Wednesday, January 6, 2016

January 6, 2016


Azam uncle pada awal tahun adalah tidak lagi makan di kedai mamak...
Errr.... uncle mulakan ditahun hadapanlah....


(Bismillahirrahmanirrahim...)




22 comments:

  1. Tak payah makan, minum je la uncle..hehe

    ReplyDelete
  2. Tak tahu nak azam apa tahun nih! hiks!

    ReplyDelete
  3. lorrr..

    awal2 dah failed..
    ekekeke

    carry forward next year je la ankel

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah banyak dah yg carry forward! huhuhu

      Delete
  4. harharharharhar.. awal tahun dh carry forward azam.
    aduhaiiii.. pon boleh lah uncle~

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Memang! Kedai mamak sangat 'Malaysian' kan?

      Delete
  6. hahaha setuju sangat dengan azam uncle neh...saya punya azam...nak diet...tapi errr saya diet tahun depan lah...

    ReplyDelete
  7. hehehhe..tu azam bleh pakai ke uncle..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle pon tak percaya kat uncle dah! huhuhu

      Delete
  8. Uncle kata tak nak makan kan.. so.. uncle minum jelah kat kedai mamak lepas ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. ok.. order teh tarik saja.. jgn order roti naan yaa ;P

    ReplyDelete
  10. Mamak mahal manapun orang pergi juga.. Ramai pulak tu..

    ReplyDelete