Followers

Saturday, January 23, 2016

January 23, 2016


Kenderaan punyalah besar. Kesedaran tentang keselamatan punyalah kecil... 
Bahaya sungguh parkir macam tu...!

(Sebenarnya uncle yang hampir-hampir terlangar bucu lori tu tadi...!!!)





12 comments:

  1. Lagi2 tempat yangblaluan sempit.. Omg

    ReplyDelete
  2. parking kat corner memang membahayakan pengguna yang lain..kita la yang kena sentiasa berhati-hati disebabkan mereka yang tak bertanggungjawab ni..errmmm...geramnya rasa..dapat bayangkan kalau saya yang kena macam tu..

    Jemput singgah ke blog supplement kesihatan Shaklee saya ye uncle..tq

    www.qiyabeauty.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. nasib baik uncle, kalau tak hilang hidung...
    hihihi... gurau je...

    ReplyDelete
  4. Hehehehe... Hati-hati semasa berjalan tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kita sama2 hati2...

      malang tak berbau kan?

      Delete
  5. Ni amik gambar sebelum atau selepas kejadian uncle..? hehehe..

    ReplyDelete
  6. Kalau sayalahkan.. saya dah tendang lori tu tanpa guna kasut.. Geram ni..

    ReplyDelete