Followers

Thursday, January 14, 2016

January 14, 2016


Ikan bakar memang sedap! Tapi yang tak sedapnya bila bau asap melekat di baju dan di rambut!

(...kenapalah yang duduk dekat-dekat dengan pembakar tadi...? Huhuhu...!)








10 comments:

  1. Pos laju seekor ke Melaka pak..

    ReplyDelete
  2. makan ikan bakar ke hari ni??saya suka ikan pari bakar..ratah saja..:)

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. memang leceh bila baju sume bau asap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe!

      Bazir je minyak wangi sembor setengah botol! haha

      Delete
  4. Sedap tu memang sedap tapi hilang sedap bila bau melekat dekat baju.. biasanya saya takkan g makan time waktu kerja.. jadi tak selesa nak buat kerja dekat office.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena bawak baju persalinan la kalau macam tu... haha! sanggop?

      Delete
  5. Hari tu sanggup balik umah mandi tukar baju lepas lunch
    Sebab member buat surprised bawak lunch kt kedai ikan bakar...!
    Hari itu hari kerja ya.......mana boleh tahan, dah la panas terik...kena pulak asap berkepul....huh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe! bau asap sampai petang tu yg tak tahan tu...! haha

      Delete