Followers

Saturday, December 19, 2015

December 19, 2015


Nanti bila misai dan rambut uncle semua dah putih, mesti uncle nampak segak macam orang tua di sebelah ini...!

#ComicFiesta #CF2015






12 comments:

  1. tapi saya tak suka kalau dah semua putih, putih sikit sikit tu ok lah. hhehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo... macam tu pulak seleranya?

      Hmmmm

      Delete
  2. kah kah kah...tu misai ke penyapu berus dawai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la, tapi tajam jugak tercocok bahu tu! haha

      Delete
  3. hehe... segak je klu putih semua mcm kt sebalh tu uncle...

    ReplyDelete
  4. Haha next year uncle dah boleh jadi santa claus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kena makan banyak la kalau nak jadi santa claus! haha

      Delete
  5. Belum mampu membayangkan.. agak2 seksi tak rupa uncle nanti.. ekekeke..

    ReplyDelete
  6. Qu Puteh.. Qu Puteh.. Barulah Puteh..

    ReplyDelete