Followers

Tuesday, December 15, 2015

December 15, 2015


"Setiap kali orang tua ni tiada modal nak kemas kini blog, mesti aku yang jadi mangsanya..."
Kata kucing di dalam hatinya...

(Kucing tu pun dah pandai buat muka menyampah! Baahaha!)




30 comments:

  1. hahahahahaha.
    okey ape~ sesekali boleh masuk blog uncle yang femes nih.
    bukan susah pon nak posing. kucing tu siap tiru memek muka uncle lagi. ahaks~

    ReplyDelete
  2. alaaa.. kucing tu mesti x ksah punye.. bukan snang nk dpt selpie ngan uncle... muka je camtu.. tapi dlm hati mesti berbunga riang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hati bunga2 dapat upah friskis tu! haha

      Delete
  3. heheheh..pandai sungguh kucing itu berkata2..comel kucing tu uncle

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. yg tukang ambik gambar tu lagi pandai! haha

      Delete
  5. Haha kucing tu pun dah pandai nyampah nyampah muahaha

    ReplyDelete
  6. Haha kucing tu pun dah pandai nyampah nyampah muahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing tunjuk perasaan tu! haha

      eh? hahaha

      Delete
  7. hehehe... si miow kat belakang tu tengok jer sportingnya....

    ReplyDelete
  8. haha nampak sangat menyampah kucing tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaaa? Tau takpe! ngade betol kuceng ni!

      Delete
  9. bukan menyampah.. tengah nak belajar mcm mana nak blogging tu.. tapi dia pening sebab tak boleh catch up apa yang uncle ajar.. hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuceng ini bukan pandai blogging... pemalas! tido je! huhuhu

      Delete
  10. Hihi....dahsyat rupanya UG ni ek....dapat baca hati kucing!

    ReplyDelete
  11. Miow... mu cakar je uncle tu.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  12. ni selfie Animal Planet namanya...bahahahaha

    ReplyDelete
  13. Berapa kali snap untuk dapatkan gambar kucing tu memandang kamera?

    ReplyDelete