Followers

Wednesday, November 11, 2015

November 11, 2015


Yang mana betul?

Goreng Mamak Penang atau Mamak Penang Goreng atau Penang Goreng Mamak?

#pening





28 comments:

  1. hahaha memang pening.. Pening Penang Mamak.. hahhaa
    Best lah uncle ni.. sangat peka dengan keadaan sekeliling.. hari2 ada je benda rare yang uncle update kat blog.. KIPIDAP!! DONGIBAB!! ;)

    ReplyDelete
  2. Semua tak betul kot?
    Apo ko bondo yang digoreng?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la... semua orang dah kena goreng! haha

      Delete
  3. hehe... yang mana satu ntah maksud tu.... tunggang langgang jdnya....

    ReplyDelete
  4. Oh!Pening..
    Kali ni takde idea nak balas komen sebab dari pagi melayan pening kepala.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tercekik panadol sebab uncle tak bagi air sekali.. kihkihkih..

      Delete
  5. Hi uncle! Lama tak singgah blog uncle. :) Adoilah! Pening jugak.

    ReplyDelete
  6. aah..mmg pening..haha

    done follow #1808

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan pening2 ya... nanti cepat tua! haha!

      Delete
  7. Tak sanggup nak order, apakan lagi nak makan..

    ReplyDelete
  8. uncle mesti gerun nak mai penang pas ni...hahaha

    *saya dok penang

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau uncle pi penang, belanja uncle nasik kandaq ya!

      Delete
  9. Tak de yg betul tu UG.....yg sebenarnya Penang Mee goreng mamak

    ReplyDelete
  10. Hahahaa... siapa yg bersalah ni... mamak??, penang?? atau goreng??... :D :D

    ReplyDelete