Followers

Thursday, October 8, 2015

October 8, 2015


Eh, bukan... Nak salin nombor ini untuk kawan uncle... bukan untuk uncle...!

(Ya Allah ya tuhanku, janganlah isteri aku baca entri aku hari ni... amin...)




25 comments:

  1. hahahahahaha.
    harap2 suami saya pon x baca blog uncle.
    aminnnnnn!

    ReplyDelete
  2. awak tak perlukan agensi .. zahirkan je minat kat blog atau fesbuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat situ kang 'mem' tengok! bahaya!

      haha!

      Delete
  3. Hahahah...cari jodoh lain yer.....nak kena ni.

    ReplyDelete
  4. takut dehhh sekali berjodoh dengan ahlong!!

    ReplyDelete
  5. hahaha...no tu save letak nama judo ye....dia tak syak punya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau uncle save nama judo mesti kantoi gak sebab auntie dah tengok entry ni.. uncle kena tukar nama lain.. ekekeke..

      Delete
  6. Saya yakin en. suami saya tak baca blog uncle.. ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti uncle PM dia nombor telefonnya!

      haha

      Delete
  7. .هيبت! کڤالا اعلان سياڤ توليس جاوي تو

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errr.... yang nyato, bukan uncle yg tulis...! huhuhu!

      Delete
  8. Peluang terbaik dalam menangani kegawatan ekonomi ni huhu

    ReplyDelete