Followers

Tuesday, October 6, 2015

October 6, 2015


Mengapalah zaman uncle sekolah dahulu tiada benda-benda yang seronok macam ni?

...itu yang kadang-kadang terpaksa  ponteng  'isytihar cuti sendiri', tu...! Baahaha!




30 comments:

  1. sebab Uncle selalu cuti haram.. so takkan Cikgu nak bagi cuti halal lagi.. muahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..zaman uncle sekolah zaman seluar katok kah?

    ReplyDelete
  3. nyorok panjat pokok jambu.. pastu kena gigit kerengga.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh... uncle yg gigit kerengge, tau!

      haha

      Delete
  4. nak jadi budak sekolah la balik.. awat dulu tak jadi cikgu ehh.. hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang pon maseh boleh jadi cikgu...

      cikgu memandu, cikgu menjahit....

      Delete
  5. hehehhe...zaman dulu2 kalau cuti sekolah..melompat le kite....

    ReplyDelete
  6. cikgu cikgu kat Ngee Heng garang tak? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. garang tak pasti.... cun pasti....

      haha

      Delete
  7. hahahahahaha... kan!
    zaman saya pon x de. terpaksa lah pergi sekolah jugak.

    ReplyDelete
  8. uik yang uncle pi sekolah tu pasaipa..
    Tunggu cikgi ke?

    ReplyDelete
  9. Untung budak sekolah sekarang.. Lepas ni tengoklah, hari Sabtu kena datang sebab ganti cuti.. Hehehe

    ReplyDelete
  10. seronok deme skrg kan...

    huhuhu

    yg keje toksah berangan...kejeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  11. Tu la kan...zaman sekolah ambe pun tak dak.
    Kena pi sekolah juga walaupun telah diwartakan supaya memakai topeng muka.
    Untung...untung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol ke pegi sekolah juga? Atau serong ni?

      haha!

      Delete
  12. Penyakit tu uncle... Penyakit....!

    ReplyDelete
  13. zaman uncle zaman rock! zaman skang zaman cool! ahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hard rock dah jadi slow rock.... huhuhu

      Delete
  14. Dari dulu memang tak berani nak ponteng sekolah, taku nanti cikgu lagi marah.. tapi budak2 sekarang (segelintir), beraninya ponteng sekolah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berani?

      nak caya ke taknak? nak caya ke taknak?

      hehe

      Delete