Followers

Friday, October 23, 2015

October 23, 2015


Mengikut statistik, stoking lebih kerap ditinggalkan pasangan berbanding dengan manusia. ~ Sumber : Alam semulajadi.

(Bengang betul bila stoking hilang sebelah selepas mencuci, ni! Huh!)





14 comments:

  1. Saya datang dari blog Kak Cik ......
    Wahhhh ni baru betul sawan selfie ni hihi....setiap entri mesti selpie ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakcik menyakat uncle! Gerammmmm!!!!!

      Sawan? kah kah kah!

      Hai Nom!

      Delete
  2. Time nak melipat pon stokin selalu gak hilang..
    bikin geram jer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe... rasa nak tarik2 rambot sendiri je kan?

      Delete
  3. Replies
    1. ini memang masalh manusia sejagat ni! haha

      Delete
  4. selalu terjadi pada stokin suami saya! akhirnya bila dikumpul boleh pakai untuk 30hari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pulak? kalau cam tu takpe... hyg hilang teros yg geram tu!

      Delete
  5. Kehkehkeh.. suspek utama mesti auntie sebab auntie yang basuh dan sidai..

    ReplyDelete
  6. yer betul.. how come ya boleh hilang sebelah pada hal masuk dalam machine yg sama kann.. uhuksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini memang misteri maknusia sejagat tau! haha

      Delete