Followers

Tuesday, September 29, 2015

September 29, 2015


Nak relax pun kena bayar? Bertambah stres ada..!

(..di salun rambut pula tu! Kalau di tepi pantai mungkin lain cerita.. :D)




20 comments:

  1. Saya tak pernah relaxing at salooon Uncle.
    Baik relaxing di home, relaxing plus pijit dari wife, hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya setuju! Wife di rumah boleh bantu suami relax extra!

      Delete
  2. Hahhahaha pun fikir camtu... lepas tu baru tahu relaxing tu macam luruskan rambut gittew...

    ReplyDelete
  3. Kalau relax kena bayau, ape kata jogging dalam salon tu..

    ReplyDelete
  4. Ambil gambar je takpe uncle.. tak kena charge.. ;)

    ReplyDelete
  5. mahal sgt.. tu yang stress tuh. hahaahaha

    ReplyDelete
  6. RM80 plus gst lagi tu..
    hey,,uncle nak color rambut ke ni?
    saja kona tang relaxing ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaler rambot? Mana mungkin! Target nak jadi macam Pak Samad ni! hehe

      Delete
  7. Relaxing sambil cuci mata sekali tu kot huhuhu... :D :D

    ReplyDelete
  8. hahah..stress bila melibatkan hal2 rambut ni ye uncle..

    ReplyDelete
  9. Zaman GST ni memang semuanya mahal uncle... bak kata hero2 mummy.. ni semua salah Najib..hahahaha :P

    ReplyDelete