Followers

Friday, September 18, 2015

September 18, 2015


Jika tertera perkataan Kedah pada bas, bermakna bas itu ke Kedah.
Jika tertera perkataan Melaka pada bas, bermakna bas itu ke Melaka.

jadi... adakah bermakna teksi ini pusing satu Malaysia?


#keliru





20 comments:

  1. Jom kita cuba naik dan cakap pada pemandu kita nak pergi 1Malaysia... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi baik kita tanya berapa tambag dulu... huhuhu

      Delete
  2. pakcik teksi tu cakap...

    iya ...betul... tapi... kena sediakan wang secukupnya..

    sbb klu bas beli tiket baru naik bas...

    tapi yg ini.. naik dulu baru bayar... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau cam tu kena mintak quotation dulu lah... baru adil

      Delete
  3. Bukan pak.. Semua kaum boleh naik.. :)

    ReplyDelete
  4. ya mana mana pun boleh.
    Sabah serta sarawak juga
    ke Qatar juga buleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qatar? Fuuuu! Berapa la tambang tu pulak!

      Delete
  5. Try tanya driver dia, "nak gi Lahad Datu boleh tak?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti dia kata boleh... tapi sampai airport je... huhuhu

      Delete
  6. Replies
    1. Ada... search UNCLEGEDEK.

      insta orang tua tua

      Delete
  7. Berapa tambang pusing 1 Malaysia tu huhu...

    ReplyDelete
  8. Tak terhad pada satu bangsa je uncle + boleh ronda satu Malaysia..
    Harga jugak boleh runding.. ekekeke.. macam saya punya pulak teksi tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle syak kamu ni ada permit teksi kot?
      '
      hehe

      Delete