Followers

Thursday, September 17, 2015

September 17, 2015


Bosan kerana tayar motor selalu pancit? Tayar motor cepat botak?

Memperkenalkan..! Ciptaan anak Malaysia..! 
Motorsikal tanpa tayar...!! Kini, "Semua orang mampu terbang!"


(Kalau macam ni, 74-Z Speeder Bike dalam filem Star Wars pun kalah!)






22 comments:

  1. wah hebatnya motor tu, uncle tolong tapaukan 1 biji, ikat tepi

    ReplyDelete
  2. Sanggup uncle tarik body motor tu letak tengah jalan pehtu selfie.. ekekeke.. ;)

    ReplyDelete
  3. pulak dah.. terbang laju sangat la tu sampai sit nye pun koyak.. ke memang fesyen.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sit koyak sebab bontot tajam sangat! haha

      Delete
  4. sijik bape tu.. klu timbang kati singgit.. leh la pk2 nak beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini maseh prototype... lom ada di pasaran! haha

      Delete
  5. ni tuan dia parking ke tuan dia dah terbang..

    ReplyDelete
  6. dah tu kenapa motor tanpa tayar tu ditengah jalan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal... patotnya di tengah udara la kan?

      Delete
  7. cian motor tu...tayar kena curik tu..bukan pancit..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan motor la yang pancit berjalan cari kedai tayar! hahaha

      Delete
  8. Satu inovasi yang tak tercapai dek akalku..

    ReplyDelete
  9. Pehh power... parking tengah jalan lagi... :D

    ReplyDelete