Followers

Wednesday, September 16, 2015

September 16, 2015


Kalau 1 = RM3

Kalau 10 = RM30

Kalau 100 = RM300!

Kalau 1000 = RM3,000!

 Pakcik kayo!

(Semangat memang tinggi, tapi uncle ni penggeli...! Eeuuuw..!)




22 comments:

  1. Replies
    1. boleh shopping shopping! Yeayyyy!

      (Eh? macam deja vu je?)

      Delete
  2. kalaulah tikus boleh membaca..mau nya perbunuhan sesama sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu pon kalau tikos guna matawang ringgit malaysia! haha

      Delete
  3. nak bela kucing banyak2 banyak la...

    ReplyDelete
  4. Uncle,kat ladang sawit sini banyak tikus kalau uncle berminat... kalau ada untung share 50-50.. bhahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah! ada proposal bisnes la pulak!

      win win situation la ni? haha

      Delete
    2. eh... uncle,lupa plak nak tanye.. air kat belakang tu uncle punye ke... huhuhu...

      Delete
    3. air tu tikos yg punya kot...?

      hehehe

      Delete
  5. nak tikus hidup2 ke ..

    yang dah jadi bangkai....

    rugi kot beli tikus mati.... hehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah la... agaknya hidop harga lain, mati harga lain...? haha

      Delete
  6. Tak berani nak sebut bila dia lalu singgah dekat rumah.. ri tu dia dah gigit my tupperware.. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai.... gigit tuperware je kot... bukan nya sakit pon...!?

      Delete
  7. Jangan kata duduk kat Malaysia ni takde kerja.. Tangkap tikus pun boleh dapat duit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila pulak diorang nak buat tangkap nyamok dapat duit, kan?

      Delete
  8. Tikus KL je mmg ada harga... warga downtown KL... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pon tikos... sebab tu kita hidop dalam rat race

      Delete