Followers

Tuesday, September 15, 2015

September 15, 2015


"Ehem... nama cik adik siapa...?

(...dah nama pun kaunter pertanyaan... uncle tanyalah... Baahaha)





24 comments:

  1. Replies
    1. kalau dia jeling, uncle yg lari...! hehehe

      Delete
  2. Ke li share sgt soalan tu...kang kalau makchik ckp...tak padan dgn janggut dah putih...sentap pulak ko nnt...jgn kata makchik tak payung....

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, janggot putih ni 'pelaris' tau! hehehehe

      Delete
  3. Replies
    1. tapi sweet jugak budak tu! hehehe (gatai)

      Delete
  4. Replies
    1. Uncle tak cukop muda kot...! huhuhu (sedar diri)

      Delete
  5. wah.. uncle.. weeewiiittt..
    awek kat belakang tu mesti tengah msg dekat uncle.. ekekeke..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum....terima kasih sudi komen dekat blog yaya cendana....yaya hargai....terkejut tadi....terima kasih.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam... no prob, uncle ni memang sekalu nak blogwalk, tapi selalu tertanggoh sebab bizi dek tuntutan kerja.Sori ye...

      gimifai!

      Delete
  7. baik tanya no hp terus... mesra cepat dan betul

    ReplyDelete
  8. Dia pun menjawab "tak nampak ke tanda nama ni?" wahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah! Uncle sebok tengok wajah ayu dia!

      Delete
  9. Kalau saya pun mungkin tanya soalan yg sama kot huhu.. :D

    ReplyDelete