Followers

Wednesday, August 5, 2015

August 5, 2015


Siapa pernah buat topi dari sapu tangan begini semasa zaman sekolah rendah...?

...sah zaman kanak-kanak anda memang 'cool'..!




18 comments:

  1. Replies
    1. cuba la buat... pakai masa naik basikal! hehe

      Delete
  2. miaahahahhaaaa...

    sapu tangan tu saya buat anak patung .....!!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah kan? Budak pompuan buat anak patong!

      Delete
  3. Hihi... uncle buat kakak gelak sendiri tau:)
    Nostalgia tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nostalgua menggamit perasaan... huhuhu!

      Delete
  4. tak penah buat la unkel dan tak penah tgk zaman unkel kot

    ReplyDelete
  5. Orang tolong buatkan ye ada uncle.. kira saya belum cukup cool lah ek.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. kira uncle ni dah masuk dlm kategori warga tua la ya?
    Lariiiiiiii..

    ReplyDelete
  7. Topi old skool mungkin dah tak jumpa lagi. Budak-budak sekarang kenal tisu basah jer. :)

    ReplyDelete
  8. topi tak pernah tapi pernah buat sarung ***** akakakkakkakakakaa

    ReplyDelete
  9. Tak pernah buat.. Tapi biasa nengok orang pakai kat Kuil Sikh.. Maaf ye uncle.

    ReplyDelete