Followers

Thursday, July 2, 2015

July 2, 2015


Jom menderma!

(Pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas untuk anda oleh BB@40)

:D




18 comments:

  1. Teringat kat pak samy vell... hahaa.. "janganlah kita menghisap dada".. "marilah kita menderma dara".. :D

    ReplyDelete
  2. fuh.. nasib baik.. tarikh dah lepas.. selamat 'dara'h ai.. kihkihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HA? kalu cakap baru uncle perasan tarikh dah lepas! haha

      Delete
  3. Dah tak berdara dah pun Pakcikkkkk!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Samy ialah minister yg paling viral dulu kala! haha

      Delete
  5. Saya tak boleh menderma ni.. Bukan sebab takde dara! Tapi memang dah biasa nak menderma darah, tapi tidak dibenarkan kerana darah saya kurang pekat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol2 ke alasan? Kalau kurang pekat, campur la dengan tepung jagung...?

      :D

      Delete
    2. Betul le pak Gedek.. Satu idea bernas yang tak pernah tercapai dek akal saya..

      Delete
  6. Replies
    1. Jangan risau... tarikh dah lepas dah... banner je yg tak cabot-cabot...

      Delete
  7. haish.. beriyalah saya plan nk join sama dengan team saya.. alih2 kena game.. hee~ kipidap uncle !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Kira game over la ni? Tak pe... boleh tambah token... hehe!

      Delete