Followers

Friday, July 10, 2015

July 10, 2015


Tak tahan nak kencing. Tapi malu nak gunakan tandas di kedai mamak takut nanti ada orang sangka tak puasa... 

(Selfie sambil kepit peha ni! Aduh..!!!)





10 comments:

  1. hehehhe...kalau dah xde klinik..stesen minyak ..masjid @ surau....kedai mamak pun...kedai mamak la....kencing dalam seluar lagi naya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena pakai dipers untok dewasa nih..!

      huhuhu!

      Delete
  2. ko mcm2 la gedek oiii...time bulan puasa ni lah byk kali nak kencing..sahur pukul 12 tgh hari ker....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keh keh keh... macam tau tau je?

      hehe

      Delete
  3. Tolong jangan beri alasan nak terkencing.. Yang selalu terkencing ni sebab banyak minum air.. Uncle jangan nak kencing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle ni bukan unta, boleh simpan air lama-lama

      Delete
  4. jadi tahan je..hahha..cari stesen minyak je uncle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi stesen minyak takde jual roti canai...?

      Eh? hehehe

      Delete
  5. eeerrr.. tu alasan nak ice cream walls lah tu.. hehehe..

    ReplyDelete