Followers

Tuesday, June 30, 2015

June 30, 2015


Basuh kereta, dapat hadiah... Basuh kereta, dapat hadiah...

Cukup! Uncle taknak hadiah!!!! :(



18 comments:

  1. kembar saya, setiap kali lepas dia cuci kereta, confirm akan hujan lepas tu walaupun cuaca sangat terik sebelum / masa dia cuci kereta. pelik tapi redha je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah... kesiannya kembar kamu...! Eh, uncle pon ada kembar tau!

      Delete
  2. Lain kali tunggu dapat hadiah dulu, baru basuh kereta... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih! Idea bernas tu! haha (bukan 'BERNAS' tau)

      Delete
  3. Alaaaa...sikit jer tu UG. Boleh lap ngan tisu basah...hehehe...

    Saya pon selalu juga dapat hadian lepas basuh keta. Hadiah hujan ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hujan kira baik lagi... lap-lap je... haha

      Delete
  4. Apa susah, ambil kain kasi cuci semula la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tang cuci semula tu yg susah tu! haha

      Delete
  5. Kat situ dah tulis no entry tapi uncle parking jugak.. haa.. kan dah dapat hadiah.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh? kira uncle dah melanggar undang2 la ni?

      Delete
  6. hehhe..dia rasmikan dulu..sabar je la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dok sabar la ni... maklomla... puasa! haha

      Delete
  7. Haha..tajuk x henggat..ingatkan hadiah ape le, kalo x mau bole mintak sikit,,ghupa-ghupanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih mahu kah? Uncle bungkos kan? keh keh keh!

      Delete