Followers

Friday, June 19, 2015

June 19, 2015


Kita sudah ada hari ibu, kita juga sudah ada hari bapa...
Sekarang ada 'Selamat hari ibu bapa'? Ini melampau!

(...bila nak ada hari blogger pula, kan?)




20 comments:

  1. Kalau ade hari blogger, agaknya saya terlibat jugak tak.. Segan pula jadi blogger suam-suam kuku..

    ReplyDelete
  2. lps ni selamat hari atuk nenek

    ReplyDelete
  3. Hari2 adalah hari Ibu.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  4. hahah..ok la tu..tapi tu la..kalau ada cuti lagi best..hahha

    ReplyDelete
  5. Hehehehe...ada jugak hari ibu bapa yerp ☺

    ReplyDelete
  6. dah macam macam hari ada sekarang.... nak 'hari pekerja bank' boleh??

    ReplyDelete
  7. Sebab tak nak lari bajet kot tu buat sekali..hahaha...

    ReplyDelete
  8. Bila Uncle Gedek nak buat hari blogger? saya nak join jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... biar orang yang lebih layak le anjur... hehe

      Delete
  9. Kena ada juga hari ibu bapa blogger.. :D

    ReplyDelete