Followers

Friday, May 29, 2015

May 29, 2015


Tu dia! Menu kantin sekolah sekarang! Western breakfast pun ada!

Apa menu kantin sekolah kawan-kawan semua dulu? Ingat lagi?









16 comments:

  1. dulu masa sekolah rendah ingat lagi ada mee hoon sup harga 20 sen.. dalam tahun 1990 cam tu. seius masa tu rasa sedap sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mee hoon kantin yg paling legend dalam dunia! Kosong tapi sedap!

      Delete
  2. sy jarang makan mase skool. selalu ikat perut..huhuu..
    lau kawan tak datang utk RMT, saya akan ambil tempat itu~
    (susahnya keadaan dulu.. sob sob..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.... susah yg buat kamu tough tu!

      Delete
  3. Replies
    1. Kosong je kan? tapi terkenang seumur hidop!

      Delete
  4. Zaman sekolah saya, kantin pernah ada roti canai.. tu pun dah kira special sgt berbanding sekolah2 lain.. ni ada western lagi huhu.. :D

    ReplyDelete
  5. Sambil taip komen ni pun ai dok fikir apa yang biasa ai makan kat kantin sekolah dulu selain dari buah potong yang dijual ek..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagosnya makan buah dari kecik. Patot pon kulit muka kamu cantik...

      Delete
  6. teringat mee goreng basah kantin sekolah saya, 50 sen jer.. tu makanan sepanjang 2 tahun kat sekolah tu tiap kali rehat..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 tahon makan mee? Ini die hard mee ni!

      Delete