Followers

Saturday, April 18, 2015

April 18, 2015


Bilik dajah sekolah sekarang memang hebat! Warna merah jambu lagi!

(Sekolah uncle dulu, berdinding kayu cuma...!)





14 comments:

  1. Tapi uncle kalau belakang kelas tu ada pokok jambu mesti lagi best kan? You know what i mean. Hehehe...

    ReplyDelete
  2. mmg uncle... mcm2 colour ada... pibg ke uncle sampai kt sekolah tu... hehe

    ReplyDelete
  3. Harapnya cikgu kelas tu tak garang dan ceria seperti warna kelas yang ceria dan lembut tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan budal kelaki dalam kelas ni pon turut lembot! huhuhu

      Delete
  4. Sekarang ini kreatif. Macam-macam deko supaya suasana kelas tidak membosankan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang budak2 kaya... boleh sumbang deko sekali

      Delete
  5. bilik darjah saya dulu cermin tingkap pun tak cukup.... terlopong jeee tapi bagus sebab angin nyaman dari luar dapat masuk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. malam musang pon boleh masok! huhuhu

      Delete
  6. Masuk sekolah balik ke uncle huhuu.. jngn marah.. gurau je.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... kena repeat paper tak lulus!

      Delete
  7. romantik cikgunya..eh. pink kan romantik :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatkan cikgunya pink panther! haha

      Delete