Followers

Sunday, April 12, 2015

April 12, 2015


'Tembikai wangi rock?' Pertama kali dengar, ni... Belilah...

JANJI ROCK! \m/





20 comments:

  1. ada jugak ye tembikai nama macam tu :)

    ReplyDelete
  2. Kesian Pakcik... kesiannnyaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam le dia pon tau... Ke tau? hehe

      Delete
  3. ini tidak adil...sanggup selfie dgn tembikai dari saya..eh? thihihiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah! Masa kat kaunter bayar uncle dok tercari2 kamu nak ajak selfie... kecewa!

      Delete
  4. Rock melon! (baru terfikir..) hahahahaha, janji rock!

    ReplyDelete
  5. seswai sgt ngan unkel tu ... pas ni lagi rock el unkel tu

    ReplyDelete
  6. Datang dari blog Izwa..... nak jengah Raja Selfie katanya .....hihi....
    Ohhhh patut pun....rupanya tiap entri ada tuan blog selfie sama pattern jer...
    OK sah sah.... mmg Raja Selfie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi raja ni takde negeri...! haha

      hai hainom!

      Delete
  7. Uncle pernah makan Tembikai Hetfield?

    ReplyDelete
  8. Erkkkk...1st time dengar ada tembikai rock ☺

    ReplyDelete
  9. Rock Kapak.... wonder kalau nak belah buah tembikai rock, bergegar tak badan macam main gitar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Badan tak le bergegar... tapi yang nyata, bulu hidong bergetar! haha!

      Delete