Followers

Monday, March 30, 2015

March 30, 2015


Kalau tak miang bukanlah  lelaki  keladi...



16 comments:

  1. Kiranya lelaki dan keladi ada sedikit persamaanlah, kan? :)

    ReplyDelete
  2. bagaimana pula dengan keladi bongsu ? hehehe

    ReplyDelete
  3. huishh.. macam mana setting prop tu??
    letak di kerusi ditampan dinding?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini rahsia ni.... Ini kena ambik kursus dengan uncle dulu...

      Delete
  4. Dah lama tak makan keladi.. uncle mintaklah auntie masak.. nanti saya datang umah dengan dak Nuha ek.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  5. Masak lomak pun sedap jugak tu.. :D

    ReplyDelete
  6. banyak banyak gambar uncle, gambar ni paling handdsomeee.. betul, kalau tak caya boleh compare ngan gambar-gambar lain...kbai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka uncle merah padam tuuuuu...! haha

      Delete