Followers

Thursday, February 5, 2015

February 5, 2015


Bukan nak berlagak. Uncle selalu terjumpa duit terpijak macam ni, RM50 malah RM100 pun ada..! Sekeping pun uncle tak pernah kutip... uncle biarkan saja...!

#kalauakukaya




18 comments:

  1. fuhhhhhh ..... besar duit tu ...

    ReplyDelete
  2. singgah kat blog uncle dan follow.. kalau saya jumpa..ambik..msk tbg msjd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh... mulianya kamu! haha

      Hai! nama kita sama!

      Delete
  3. Memang uncle pijak duit tu tapi sambil selfie.. mana nak nampak duit yang dipijak.. dah balik rumah tengok balik gambar tu baru nak menyesal tak amik.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... menyesal kemudian tak berguna! haha

      Delete
  4. lain kali kalau terpijak, panggil saya jugak, nak jugak pijak! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan pijak... kang orang ingat demo protes!

      Delete
  5. ada CCTV sangat besar di atas sana kan Pakcik?

    ReplyDelete
  6. duit yg tu bahaya....banyak 'bunga'

    ReplyDelete