Followers

Sunday, January 4, 2015

January 4, 2015


Inilah permainan yang paling seronok di dalam dunia... 

(...dulu-dululah. Sebelum era permainan dalam talian. Dimana zaman ini kami tidak bergantung pada bateri dan rangkaian 3G untuk berseronok...)








14 comments:

  1. Saya suka game ular tu.. selalu kena rampas dgn cikgu sbb bawa ke sekolah huhu.. :D

    ReplyDelete
  2. memang puas giler bila menang main dam ular tu...

    ReplyDelete
  3. Sampai sekarang pun masih menarik lagi uncle.. sebab anak2 akan paksa saya main bersama.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagosnya! anak uncle main iPad je... huhu

      Delete
  4. yeahh betul..sekarang pun main lagi..hhahaa

    ReplyDelete
  5. tapi sampai sekarang sy tak reti main dam aji unkel hahahhaha

    ReplyDelete
  6. sekarang dah main coc uncle. Uncle ada clan tak? Join clan kita la kalau tak ada clan lagi. HAhaha

    ReplyDelete
  7. dam ular dan dam haji...game legend tu uncle...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kalau memang... kalau kalau tak le legen nya...

      Delete