Followers

Thursday, December 4, 2014

December 4, 2014


Ini nak parkir motor atau nak sorok motor..?

(...jangan tuannya sendiri tak jumpa kemudian, sudah...!)




38 comments:

  1. Replies
    1. mungkin ini motor soljah perang kat hutan kot?

      Delete
  2. Sorok tak mahu kena panaslah uncle!

    ReplyDelete
  3. motor apa tu uncle? macam motor power rangers kuning je tu. haha

    ReplyDelete
  4. terus antu pokok tu sorok terus ... hahhahah

    ReplyDelete
  5. bukan sorok uncle, tak nak kasi kena panas wooo~

    ReplyDelete
  6. Masa nak ambik, tengok2 ulo tengah sedap melengko... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha! banyak kes cam tu kat u tube kan?

      Delete
  7. Parking boleh, sorok pon boleh..

    ReplyDelete
  8. tak nak bagi motor panas la uncle :)

    ReplyDelete
  9. moto unclekan.. baik ngaku..
    uncle saja tangkap gambo ni supaya boleh ingat balik mana uncle sorokkan moto uncle..hahaha^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhh... moto uncle tak de ata darat... moto-bot!

      Delete
  10. Lawak! Hantu sorok kot. Hahaha!

    ReplyDelete
  11. Terbaiklah. Mungkin takut kena hujan. Eh! Motornya malu kot.

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. kalau terbabas... teros tebabo! (meletop)

      Delete
  13. ooo.. kat sini uncle sorokkan motor ye.. pulangkan balik.. saya nak guna.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey okey... besok uncle pulang kan ye? hehe

      Delete
  14. motor curik boss... nanti tuan dia carik pulak

    ReplyDelete