Followers

Wednesday, December 3, 2014

December 3, 2014


Sumpah! uncle tak mampu buat kerja macam tu!

Uncle bukan tak maskulin... tapi uncle reput tulang. Kalau jari patah, siapa nak kemaskinikan blog ni...? hehe...




24 comments:

  1. tak larat kiter golek-golek kan aje..kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... kadang2 uncle pon golek je...!

      Delete
  2. btol2.. kalau jari uncle patah sape nak tolong update.. =D

    ReplyDelete
  3. uncle boleh start minum anlene gold setiap hari .. hehe =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu... nampak sangat uncle dah tua!

      Delete
  4. Hari2 exercise org tu.. tak payag pegi gym.. jimat, kuat & sihat.. :D

    ReplyDelete
  5. woww angkat tong gas pakai jari uncle???? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eceh ceh ceh! buat buat tak paham pulak!

      Delete
  6. uncle tak minum susu ni.. tulang mudah reput.

    ReplyDelete
  7. Betul tu.. Elok uncle jangan buat kerja berat-berat..

    ReplyDelete
  8. phewwww ..... ai seret atas lantai habis berkelarah lantai mamar rumah ai ... huhuhuhu sbb mamak kat tmn ai tak anto ke rumah .. time tu tgh semangat nk memasak .... laki plak kerja ..... hahhahahah

    ReplyDelete
  9. Saya pulak mampu tolak je uncle.. tapi kalau en. suami ada, saya tolong tengok je.. ;)

    ReplyDelete