Followers

Monday, December 22, 2014

December 22, 2014


Amboi, amboi, amboi..? Senangnya buang sampah?
Indah? Indah khabar dari rupa...

#malaysiasemuaboleh





28 comments:

  1. Ada jugak orang yang buang sampah cam gitu, apa laaa..Tak bertamadun betul la kan..

    ReplyDelete
  2. Buruknya perangai manusia macam ni.
    Allah bagi kelebihan akal tapi tak guna dengan sebaiknya. :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan? heran cara pemikiran orang tu

      Delete
  3. huh! tak bertanggungjawab betul la org yg buang sampah gitu..

    ReplyDelete
  4. Waaahhhh indah pemandangan......

    ReplyDelete
  5. kesian sgt2 pada signage tuh nak kena menampung load yang 'berbau' tuh..huwa huwaa

    ReplyDelete
  6. Susah benar hendak membeli tong sampah sanggup mencemarkan nama papan tanda dengan letak sampah diatasnya. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tah? macam le mahal sangat tong tu, kan?

      Delete
  7. dia punya level kekreatifan lebih tinggi dari kita, uncle
    musim banjir kata dia...hehe

    ReplyDelete
  8. memang jalan tu indah sungguh kan uncle..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. minda orang tu yg kurang indah... huhuhu

      Delete
  9. Geleng kepala sambil menaip di sini..

    ReplyDelete
  10. Sampah banyak pun, jalan tu tetap indah namanya.. :D

    ReplyDelete