Followers

Wednesday, December 17, 2014

December 17, 2014


Tips untuk mengeringkan rambut dengan cepat.
~ Minta tolong encik di belakang 'blow' kan...!"

(...berdesing telinga, okey!)




26 comments:

  1. hahaha.. bukan rambut uncle jarang basah ke, hahahaha...

    ReplyDelete
  2. Lepas tu.. bila rambut dah kusut.. 'guna jari pun boleh..' macam iklan syampu pulak.. ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang uncle tak pernah pakai sikat pon!

      Delete
  3. Kalau blow yg pakcik tu guna cerminmata pun tercampak sama:)

    ReplyDelete
  4. Ingatkan Taliban kat belakang tu..

    ReplyDelete
  5. saya ke sini dari blog Relaks Minda
    menarik dan kagum! saya baru tahu mengenai self-portrait ni.
    soalan tambahan dari FAQ sebelah ni, adakah blog ni yang pertama ke seumpamanya di Malaysia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai yana!

      Errr... Yang yertama atau tidak, uncle kurang pasti... tapi ada lagi yang seumpamanya... :)

      Delete
  6. Kalau dia tolong sedutkan tahi telinga pun bagus juga..hehehhe

    ReplyDelete
  7. Macam nak tiup kat telinga uncle je tu huhu.. :D

    ReplyDelete
  8. Hahhaaaa...boleh tercabut rambut tu..

    ReplyDelete
  9. Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...TQ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai rose! Salam kenal... nanti uncle jalan2 ye?

      Delete
  10. tu mcm dia nak servis telinga uncle jer~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hilang semua kotoran dalam lobang telinga! haha

      Delete
  11. kalau lama sangat boleh pekak pulak....

    ReplyDelete
  12. tetiba teringat art deno yg rambut terbang2

    ReplyDelete