Followers

Tuesday, December 16, 2014

December 16, 2014


Tips untuk menyejukkan badan pada musim panas.
~ Tumpang berdiri di belakang lori ais! "Ahhhhh, nyaman!"

(Kalau nak ekstra sejuk, curi masuk dalam lori dan tutup pintu!)




33 comments:

  1. Bahaha .. keras nanti macam ais tu kalau tutup pintu uncle :)

    ReplyDelete
  2. Baek punya suggestion 😄. Nak lg best tlg abg lori tu tanggung ais...sejukkkkk

    ReplyDelete
  3. Masuk dalam lori ais tu nanti terus beku. Hahaha. Masa kecil dulu kalau panas buka peti ais duduk depan tu. Memang syok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha? baik masok je dalam peti ais tu! haha

      Delete
  4. try la unkel buat gitu .... agak2 hingus meleleh beku ke tak ???

    ReplyDelete
  5. boleh juga buat di dalam peti sejuk sendiri... harap maklum hahaha

    ReplyDelete
  6. Bahye, nnt mati kejung dlm lori ais.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu... boleh berlakon ala ala frozen dalam lori

      Delete
  7. uncle, jangan wat keje gile, hahahaha! duk luar lori tu pun okey.. heeee~

    ReplyDelete
  8. kalau dah masuk dalam dan tutup pintu.. namanya ais gedek

    ReplyDelete
  9. haah.. lepas tu boleh buat cerita frozenkan???kan kan kan..

    "the frozen uncle".. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamu ni memang peminat kartun laaa! haha

      Delete
  10. klu masuk dlm lori tu bukan sejuk lagi dah... beku.

    ReplyDelete
  11. haha kalau la ada lori ais..selalunya waktu panas , cuma ada lori minyakkk

    Jemputlah ke blog saya #projek2ribu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lori minyak.... jadi orang minyak! haha

      Delete
  12. Klu masuk dlm lori tu silap2 boleh jadi produk sejuk beku nanti.. :D

    ReplyDelete
  13. kalau budak2 depan peti ais pun jadik....anak saya hari2 buka peti ais tanpa sebab...

    ReplyDelete
  14. panas?? sini dah macam obersi sejukkk... air dah macam ais, hari2 ujan.. huuu ni pun ketaq

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle nak pindah sana la.... suka sejok!

      Delete