Followers

Wednesday, December 10, 2014

December 10, 2014


Khas kepada pembaca bunyi dan pembaca sunyi BB@40. Harap selepas ini anda semua faham kenapa uncle tak pamerkan muka yang manis-manis...

#alasan



28 comments:

  1. muka tak manis takpe uncle....asal pandai selfie..udah le...hikhikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan pandai sangat, tapi ketagih la ina!

      Delete
  2. yang manis itu racun...muka masam uncle plak jadi penawar :-)

    ReplyDelete
  3. Kt blog je tak manis. Tp klu berdepan, maneh wehhhh!

    ReplyDelete
  4. Ok, seram. Terus insaf tak nak makan yang manis2 sangat lagi. Biar muka saja yang manis.

    ReplyDelete
  5. hahahaha...

    uncle tau tak, Yang Masam itu....eerrr..errrr...
    jawab la sendiri...hahaha

    ReplyDelete
  6. alaaaa..belum tentu uncle buat muka manis tu menjadi racun. hahaha. terkecuali yang uncle punya ni.

    ReplyDelete
  7. saya tau yg manis tu racun tapi saya suka yg manis2 juga...

    ReplyDelete
  8. saya kagum dgn idea2 bernas otak berjambul uncle ni...kadang2 tak terlintas kat kepala otak saya ni boleh dijadikan bahan menghilangkan stress bekerja...hhahah...hahah...penat saya uncle ketawa je..tu yang tak sempat nak komen....tqqq

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... terima kaseh komen, anon.. im glad...! gimifai!

      Delete